AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ve üzüm görmek

Kahve falında arı ve üzüm görmek

Kahve falında arı ve üzüm görmek bir işe soyunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı ve üzüm gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Kahve falında üzüm ve arı görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı ve üzüm görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına inanılır.

Kahve falında birden fazla arı görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kulakta arı görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilini arı sokmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bal içinde arı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalettir.

Kahve falında arıların bal yaptığını görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı ezmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir