AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine üzüm vermek

Kahve falında eşine üzüm vermek

Kahve falında eşine üzüm vermek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşine üzüm vermek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında eşine üzüm vermek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mevsim dışı üzüm görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı salkım üzüm görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz üzüm koparmak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak ters giden işlerin de düzeleceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve incir yemek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir