AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli tişört görmek

Kahve falında mavi renkli tişört görmek

Kahve falında mavi renkli tişört görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sağlığının yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli tişört gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Kahve falında mavi renk tişört görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli tişört görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, huzurlu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında mavi tişört almak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz renk tişört görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk tişört görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında renkli tişörtler görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tişört görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir