AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert tişört giymek

Kahve falında lacivert tişört giymek

Kahve falında lacivert tişört giymek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert tişört giymek gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Kahve falında lacivert tişört giymek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert tişört görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tişört giymek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Kahve falında yırtık tişört giymek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının tişörtünü giymek kısmetlerin artacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tişört giydiğini görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor tişört giymek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir