AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tişört almak

Kahve falında mavi tişört almak

Kahve falında mavi tişört almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi tişört almak gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi tişört almak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk tişört görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli tişört görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, daima zinde ve genç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tişört görmek aydınlığa çıkılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tişört giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tişörtlü birini görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil tişört görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir