AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık tişört giymek

Kahve falında yırtık tişört giymek

Kahve falında yırtık tişört giymek ailesindeki huzurun bozulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık tişört giymek gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında yırtık tişört giymek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık tişört görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının tişörtünü giymek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tişört giymek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu tişört giymek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tişört giymek kar elde edileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine inanılır.

Kahve falında yeşil tişört giydiğini görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tişört ters giymek hayatın temposunun yükseleceğine, kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir