AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde beyaz tavşan görmek

Kahve falında evde beyaz tavşan görmek

Kahve falında evde beyaz tavşan görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, o kişiye zararının dokunacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, hayırla yad etmeye, üst üste birçok sorun yaşanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evde beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında evde beyaz tavşan görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz küçük tavşan görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz tavşan görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz büyük tavşan görmek özel hayatında sessizleşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tavşan hediye almak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir