AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi küpe almak

Kahve falında mavi küpe almak

Kahve falında mavi küpe almak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, daha çok dünya malı edineceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi küpe almak gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk küpe görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi küpe takmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına inanılır.

Kahve falında mavi küpe almak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yanlış yollardan döneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek mutlu günler göreceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi küpe görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir