AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı yüzük almak

Kahve falında mavi taşlı yüzük almak

Kahve falında mavi taşlı yüzük almak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı yüzük almak gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Kahve falında mavi taşlı yüzük almak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yüzük taşı görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulur.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir