AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taç görmek

Kahve falında mavi taç görmek

Kahve falında mavi taç görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalettir.

Kahve falında mavi taç gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında mavi taç görmek ortalığın karışacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mavi taç takmak destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toka taç görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında papatya tacı takmak üzüntülü haberler alacağına, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında elmas taç takmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kral tacı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taç hediye almak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülden taç görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir