AnaSayfa / Genel / Kahve falında taç hediye almak

Kahve falında taç hediye almak

Kahve falında taç hediye almak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taç hediye almak gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler yükselmenizde yardımcı olacaklar.

Kahve falında taç hediye almak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gelin tacı giymek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve taç görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tac görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taç görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kafada taç görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya tacı görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir