AnaSayfa / Genel / Kahve falında kral tacı görmek

Kahve falında kral tacı görmek

Kahve falında kral tacı görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kral tacı gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Kahve falında kral tacı görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kralla yemek yemek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kral olmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kral mezarı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Kahve falında mısır kralını görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kral görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında kral öldürmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Kahve falında kralla konuşmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir