AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kusmak

Kahve falında mavi kusmak

Kahve falında mavi kusmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kusmak gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Kahve falında mavi renkte kusmak sorunlarını çözeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi su kusmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kusmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk kusmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bolca kusmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yeşil kusmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamak ve kusmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrep kusmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir