Kahve falında kapaklı şişe görmek

Kahve falında kapaklı şişe görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zenginliğini kaybedeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Kahve falında kapaklı şişe gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek rızkının da genişleyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında şişe kapağı toplamak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapaklı şişe görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında şişe kapağı görmek yol alacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su şişesi kapağı görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında rögar kapağı görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kola kapağı görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir