AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sarıklı görmek

Kahve falında kendini sarıklı görmek

Kahve falında kendini sarıklı görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, işinden ekmeğinden olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sarıklı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Kahve falında yeşil sarık görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, istediği yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah sarığı görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sarık sarmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarıkla gezmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında sarıklı adamlar görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir