AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şal görmek

Kahve falında mavi şal görmek

Kahve falında mavi şal görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, ümitsizliğe, üstün başarılar alacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi şal gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında mavi şal almak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi şal bağlamak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında mavi şal görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk şal görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte şal görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gri şal görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında şal hediye almak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında mor şal takmak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir