AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk şal görmek

Kahve falında mavi renk şal görmek

Kahve falında mavi renk şal görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, düşmanlarına da dost olacağına, huzurun kaçacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk şal gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkte şal görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk şal görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi şal görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi şal bağlamak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi şal almak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk şal görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli şal görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulur.

Kahve falında gri renk şal görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir