AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şal almak

Kahve falında mavi şal almak

Kahve falında mavi şal almak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yeni mallara sahip olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi şal almak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkileriniz esnasında bazı jestler ya da yeni bağlantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi şal almak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi şal bağlamak manevi olarak çok rahat edileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkte şal görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk şal görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında mavi şal görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet eder.

Kahve falında beline şal bağlamak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil şal bağlamak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şal vermek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir