AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal vermek

Kahve falında şal vermek

Kahve falında şal vermek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet eder.

Kahve falında şal vermek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Kahve falında krem şal görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şal takmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başa şal örtmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa yorulur.

Kahve falında beline şal bağlamak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şal örtmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında mor şal görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında şal hediye etmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil şal bağlamak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir