AnaSayfa / Genel / Kahve falında askı görmek

Kahve falında askı görmek

Kahve falında askı görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, borçlarının biteceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında askı gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir, ilerlemenin veya hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında elbise askısı görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında askılı elbise giymek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Kahve falında sütyen askısı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalettir.

Kahve falında askıda ceket görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret eder.

Kahve falında askıda çamaşır görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında askı görmek sorunlarını aşacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında askıda elbise görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet askısı görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir