AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunlu kalmak

Kahve falında sabunlu kalmak

Kahve falında sabunlu kalmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına alamet eder.

Kahve falında sabunlu kalmak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Kahve falında sabunlu kalmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda sabunlu kalmak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabun almak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işaret eder.

Kahve falında elini sabunla yıkamak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını sabunla yıkamak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabun ve havlu görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında saçı sabunlu görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir