AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sabunla yıkanmak

Kahve falında yeşil sabunla yıkanmak

Kahve falında yeşil sabunla yıkanmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil sabunla yıkanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında birinden yeşil sabun almak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil sabun yemek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sabun vermek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla yıkanmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir