AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sabun almak

Kahve falında birine sabun almak

Kahve falında birine sabun almak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, mallarının da hayırlı olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sabun almak gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında sabun hediye etmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine rivayet eder.

Kahve falında paket sabun görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun vermek ana baba dualarının alınacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güllü sabun görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabun atmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabun parçaları görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir