AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli ip görmek

Kahve falında mavi renkli ip görmek

Kahve falında mavi renkli ip görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli ip gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkli ip görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte ip görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk ip görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi iple örgü örmek nefsine yenileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi örgü ipi görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yün ip görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir