AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi örgü ipi görmek

Kahve falında mavi örgü ipi görmek

Kahve falında mavi örgü ipi görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi örgü ipi gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Kahve falında mavi örgü ipi görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi iple örgü örmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iple örgü örmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet eder.

Kahve falında örgü ipi sarmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir