AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yün ip görmek

Kahve falında mavi yün ip görmek

Kahve falında mavi yün ip görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında mavi yün ip gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında mavi yün ip görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yün ip görmek dertlerine derman arayacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yün ip yumağı görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ip yün asmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kazançlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında yün örgü ipi görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yünden ip görmek harama göz dikmeyeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında yün ip görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında yün ipler görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir