AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek

Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek

Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok güzel adımlar atılacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mavi ip gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi iple örgü örmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

Kahve falında mavi renk ip görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi yün ip görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ip görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli ip görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir