Kahve falında kırık askı görmek

Kahve falında kırık askı görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık askı gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kırık askı görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askıya ceket asmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, düşmanını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon askısı görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askıda pantolon görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında askı görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askıda çamaşır görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top