AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk far sürmek

Kahve falında mavi renk far sürmek

Kahve falında mavi renk far sürmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk far sürmek gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi renk far sürmek işinden ve parasından olacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında göze mavi far sürmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi far sürmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi göz farı sürmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çekilen acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerine far sürmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil far sürmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir