AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk eşarp görmek

Kahve falında mavi renk eşarp görmek

Kahve falında mavi renk eşarp görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, yani babasına benzeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk eşarp gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında mavi renk eşarp görmek birçok yeni fikir edinileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz eşarp görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi eşarp görmek yüksek bir makamı olacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek rahat bir hayata adım atacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi eşarp takmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi eşarplı kadın görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir