AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk çanta görmek

Kahve falında mavi renk çanta görmek

Kahve falında mavi renk çanta görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, lüksünün artacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk çanta gördüyseniz:

  • Yararlı bağlantılar yapabilir, neler sunabileceğinizi göstererek olumlu ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkte çanta görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk çanta görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi çanta kaybetmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi okul çantası görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çanta almak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kol çantası görmek adını kirleteceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi çanta takmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kol çantası almak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir