AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çanta takmak

Kahve falında mavi çanta takmak

Kahve falında mavi çanta takmak kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi çanta takmak gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Kahve falında mavi çanta takmak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çanta takmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kol çantası takmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deri çanta takmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi çanta takmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çanta takmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hayatın yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında çanta takmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtına çanta takmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir