AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çanta almak

Kahve falında mavi çanta almak

Kahve falında mavi çanta almak zor ve kötü günler geçireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kafasının karışacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çanta almak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Kahve falında mavi okul çantası görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk çanta görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kol çantası görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte çanta görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi çanta görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi çanta takmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çanta almak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kol çantası almak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir