AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli abiye görmek

Kahve falında renkli abiye görmek

Kahve falında renkli abiye görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında renkli abiye gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında mor renk abiye giymek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk abiye giymek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında renkli abiye görmek hayır işleri yapacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abiye elbise denemek sorunlarının günden güne artacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe abiye elbise görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir