AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde satmak

Kahve falında perde satmak

Kahve falında perde satmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işarettir.

Kahve falında perde satmak gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Kahve falında perde satmak gelişiminin hız kazanacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz perde açmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli tül perde görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perdeleri değiştirmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında uzun perde görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında tül perde satın almak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde görmek işlerin ters gideceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında dantelli perde görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir