AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan perde görmek

Kahve falında yanan perde görmek

Kahve falında yanan perde görmek çok sevileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, ondan faydalanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sağlığının yerinde kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan perde gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yanan perde görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz perde kesmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor tül perde görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Kahve falında perdeci dükkanı görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında perdeyi kesmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyo perdesi görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bordo renkli perde görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalettir.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak stresinin çoğalacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir