AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi para görmek

Kahve falında mavi para görmek

Kahve falında mavi para görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Kahve falında mavi para gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Kahve falında mavi renk para görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi para görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt mavi para görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kağıt para görmek büyük bir üne sahip olunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi terlik almak rahatlık ve ferahlık bulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi anahtarlık görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında mavi karınca görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kalebodur görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir