AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kağıt para görmek

Kahve falında mavi kağıt para görmek

Kahve falında mavi kağıt para görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, eksiği kendinde bulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında mavi kağıt para gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Kahve falında mavi kağıt para görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt mavi para görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kağıt görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kağıt para saymak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek büyük işlere girileceğine, ona göre davranacağına yorulur.

Kahve falında bir tomar kağıt para almak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir