AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi anahtarlık görmek

Kahve falında mavi anahtarlık görmek

Kahve falında mavi anahtarlık görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mavi anahtarlık gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Kahve falında mavi anahtarlık görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi anahtar görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında anahtar deliği görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında birinden ev anahtarı almak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında denize anahtar atmak yetki ve söz sahibi olacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde anahtar görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete anahtar düşürmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında anahtar alıp vermek işlerinin hep yolunda gideceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir