AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk para görmek

Kahve falında mavi renk para görmek

Kahve falında mavi renk para görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, iyi huylar edineceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, işini büyüteceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk para gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında mavi renk para görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı mavi renk görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renkli güvercin görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli arabaya binmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk perde görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk göz görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli ip görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte etek görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, hayır işleri yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir