AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt mavi para görmek

Kahve falında kağıt mavi para görmek

Kahve falında kağıt mavi para görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, moralinin yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kağıt mavi para gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında kağıt mavi para görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kağıt para görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına inanılır.

Kahve falında mavi kağıt görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para bozdurmak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kağıt para görmek geçecek güzel bir ömre, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt para ve altın görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, zor durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt para bozmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir