AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi masa örtüsü görmek

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, umutlarını kaybedeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi masa örtüsü gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü satın almak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek hayırlı işlere girileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil masa örtü görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında masaya örtü sermek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli masa örtüsü görmek kişinin esenlik bulacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında masa örtüsü görmek kirli işlere bulaşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir