AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nişanlık giymek

Kahve falında mavi nişanlık giymek

Kahve falında mavi nişanlık giymek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, büyük mutluluk duyulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında mavi renk nişanlık giymek çok zor durumlara düşeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işarettir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi nişanlık giymek başarılı ve kazançlı olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi nişanlık görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi nişan elbisesi görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan kıyafeti giydiğini görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında nişanlık giydiğini görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında bordo nişanlık giymek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir