AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nehir görmek

Kahve falında mavi nehir görmek

Kahve falında mavi nehir görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi nehir gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında mavi nehir görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, mevki kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında azgın nehir görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Kahve falında nehir şelale görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında nehirden su içmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında orman ve nehir görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş nehir görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına alamet eder.

Kahve falında uzun nehir görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir