AnaSayfa / Genel / Kahve falında azgın nehir görmek

Kahve falında azgın nehir görmek

Kahve falında azgın nehir görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, bereketin artacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, endişeli durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azgın nehir gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında azgın nehir görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına alamet eder.

Kahve falında azgın boğa görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azgın su görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında azgın deniz görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azgın hayvan görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında azgın suda yüzmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında azgın dalgalar görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Kahve falında azgın kadın görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir