AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüsle bir yere gitmek

Kahve falında minibüsle bir yere gitmek

Kahve falında minibüsle bir yere gitmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minibüsle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında minibüsle bir yere gitmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minibüsle gitmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Kahve falında minibüste gitmek hidayete ereceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında minibüsten inmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine yorulur.

Kahve falında minibüsle seyahat etmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı minibüs görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil minibüs görmek şansın ve bahtın da açılacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yolcu minibüsüne binmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir