AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer sütun görmek

Kahve falında mermer sütun görmek

Kahve falında mermer sütun görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer sütun gördüyseniz:

  • Dostlarınızı uzun bir süredir ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında mermer sütun görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütunlar görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş sütun görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında mermerde yürümek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında mermer ev görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Kahve falında mermer fabrikası görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak mermeri görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermer eşik görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir