AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi maymun görmek

Kahve falında mavi maymun görmek

Kahve falında mavi maymun görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında mavi maymun gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında mavi maymun görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında erkek maymun görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunla oynamak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dişi maymun görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında maymunla uğraşmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Kahve falında maymunla uyumak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun eti yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında maymunla tokalaşmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir