AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi koltuk örtüsü görmek

Kahve falında mavi koltuk örtüsü görmek

Kahve falında mavi koltuk örtüsü görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, dileklerin yerine geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi koltuk örtüsü gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Kahve falında mavi koltuk örtüsü görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk örtüsü dikmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk örtüsü almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk örtüsü görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk örtü görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi örtü örtmek başarısının artacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında mavi örtü takmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir