AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk örtüsü almak

Kahve falında koltuk örtüsü almak

Kahve falında koltuk örtüsü almak kazançlı işlere girileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, mal ve rızkın çoğalmasına alamet eder.

Kahve falında koltuk örtüsü almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Kahve falında mavi koltuk örtüsü görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk örtüsü almak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk örtüsü dikmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk örtüsü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında yatak örtüsü sermek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi örtüsü görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni yatak örtüsü görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında masaya örtü sermek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir